dilluns, 27 d’agost de 2012

Camins vius

Avui, abans de proposar l'activitat, us explicarem una petita història que hem trobat al web del Parc Nacional. Quan als Pirineus no hi havien carreteres la gent es movia per una extensa xarxa de camins que comunicaven les diferents valls. Gràcies al projecte Camins Vius s'ha recuperat part d'aquestes vies que permeten donar la volta al Parc a peu i en volem donar a conèixer diferentes trams.

Voleu gaudir-ne? Veniu el proper 29 d'agost a les 9h a Espot i realitzeu el recorregut amb guies!Hoy, antes de proponer la actividad, os contaremos una pequeña historia que hemos encontrado en la web del Parque Nacional. Cuando en los Pirineos no habían carreteras la gente se movía por una extensa red de caminos que comunicaban los diferentes valles. Gracias al proyecto Caminos Vivos se ha recuperado parte de estas vías que permiten dar la vuelta al Parque a pie y queremos dar a conocer diferentes tramos.

¿Deseáis disfrutarlos? ¡Venid el próximo 29 de agosto a las 9h a Espot y realizad el recorrido con guías!Today, before proposing the activity, we'll tell you a little story that we found at the website of the National Park. When there were no roads in the Pyrenees people moved by a network of roads that connected the different valleys. Thanks to the project Living Tracks,  part of these pathways that allow to walk around the park have been recovered and we want to present different sections.

Would you like to enjoy them? Come on 29th August at 9am to Espot and make the tour with guides!