dijous, 16 d’agost del 2012

8a Nit dels ratpenats


Els ratpenats són uns animals dels quals se'n desconeix força el seu paper a la natura. És per això que el proper dia 18 d'agost a Esterri d'Àneu es duran a terme activitats per conèixer millor aquests animals. L'activitat és gratuïta, tot i que cal inscripció prèvia al telèfon 973 62 23 35. El programa, dirigit a tots els públics, és el següent:
18h: Taller de manualitats per als més petits a la plaça de davant de l’Ajuntament.21h: Passejada nocturna conjunta pels voltants de la Guingueta d’Àneu per observar ratpenats urbans, i per l’entorn de la Mollera d’Escalarre per intentar detectar la presència del ratpenat d’aigua.x
Cal dur el sopar, un petit llum, i calçat i roba adequats.


Los murciélagos son unos animales de los cuales se desconoce bastante su papel en la naturaleza. Es por ello que el próximo día 18 de agosto en Esterri d'Àneu se llevarán a cabo actividades para conocer mejor estos animales.
La actividad es gratis, aunque se precisa inscripción previa en el teléfono 973 62 23 35. El programa, dirigido a todos los públicos, es el siguiente:
18h: Taller de manualidades para los más pequeños en la plaza en frente del Ayuntamiento.
21h: Paseo nocturno conjunto por los alrededores de la Guingueta d'Àneu para observar murciélagos urbanos, y por el entorno de la Mollera d'Escalarre para intentar detectar la presencia de los murciélagos de agua.
Es necesario llevar cena, una pequeña luz, y calzado y ropa adecuados.


Bats are animals that we don't really know their role in nature. That's why next 18th August activities to know better these animals will be organized in Esterri d'Àneu.
The activity is free, but a previous reservation is required to the telephone 0034 973 62 23 35. The schedule, targeting all audiences, is the following:
6pm: Crafts workshop for children in the square in front of the City Hall.9pm: Evening walk together around  la Guingueta d'Àneu to observe urban bats, and the environment in Mollera d'Escalarre to try to detect the presence of bats of water.
It is necesary to take dinner, a little light, and suitable footwear and clothing.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada