dilluns, 5 d’agost del 2013

Viatge al País dels Minairons


No saps qui són els Minairons? Són uns petits éssers màgics i diminuts que viuen als Pirineus i omplen d'històries les cases i la gent de muntanya. Aquesta sortida us durà a buscar-los per terra, a les esquerdes de les roques, sota la fullaraca del bosc el proper 14 d'agost. L'activitat començarà a la Casa del Parc Nacional d'Espot a les 9h i durarà tot el dia. El preu és de 14€ (mínim 5 persones) i de 9€ per menors de 12 anys i jubilats.

¿No sabes quién son los Minairons? Son unos pequeños seres mágicos y diminutos que viven en los Pirineos y llenan de historias las casas y la gente de montaña. Esta salida os llevará a buscarlos por tierra, en las grietas de las rocas, bajo la hojarasca del bosque el próximo 14 de agosto. La actividad comenzará en la Casa del Parque Nacional de Espot a las 9h y durará todo el día. El precio es de 14€ (mínimo 5 personas) y de 9€ para menores de 12 años y jubilados.


Don't you know who Minairons are? They're tiny and small being who live in the Pyreness and fill the houses and mountain people of stories. This outing will take you to look for them on earth, through the rock crevices, under de forest's litter next 14th August. The activity will start at the National Park's House in Espot at 9am and will last all day. The price is 14€ (minimum 5 people) and 9€ for children under 12 and retired.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada