dimecres, 7 d’agost del 2013

Festa Major Esterri d'Àneu 2013


Dijous 8 d'agost:
18h: Obertura de les inscripcions del Korre Kintos 2013, a la piscina municipal. Atenció: Per poder-vos inscriure, recollir la samarreta i  participar al Korre Kintos, haureu de venir personalment i amb el DNI o el passaport per acreditar la vostra majoria d’edat! Recordeu que són inscripcions limitades!
19.30h: Presentació de la novel·la "A dalt de la Duna Roja", de Núria Garcia Quera, amb projecció de vídeos i fotografies de Mali (Àfrica). Sinopsi: En un estil fresc no exempt de poesia, i en un fi sentit de l’humor que sovint ens desperta una rialla, Quera construeix una novel·la amb Mali com a principal escenari.
20h: Vesprada de Festa Major amb l'Esperanceta. Sessió familiar. Visita teatralitzada a l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu. Cal efectuar reserva prèvia ja que les places són limitades.
23h: Nit de Festa Major amb l'Esperanceta. Sessió picant. Visita teatralitzada a l'Ecomuseu de les Valls d'Àneu. Cal efectuar reserva prèvia ja que les places són limitades.
00.30h: IX Carnaval d'Estiu "Rock&Roll Star", al recinte firal, amb els grups “Alè d'euga" i "Majoni's & Woman",  i els dj’s Littel & Massy. Premis al millor grup, a la millor parella o trio i a la millor disfressa individual. Els participants s’hauran d’inscriure a la barra.

Divendres 9 d'agost:
8.30h: Briefing pels participants al I Raid Júnior Valls d'Àneu.
9h: Inici del I Raid Júnior Valls d'Àneu. Inscripcions a la botiga Essi erri fins el dijous 8 d’Agost.
16h: Festa de l’escuma i jocs d'aigua per la canalla, al pati de l'escola. Porteu els estris per mullar.
17h: Partit de futbol Solters contra Casats (els divorciats poden venir), al Camp Municipal de Futbol.
17.30h: Taller de bitlles a la Quadra de Casa Gassia de l’Ecomuseu.
19.30h: Korre Kintos, amb l’acompanyament de Kina Creu d’Esterri d’Àneu. Inici al bar-restaurant El Gerber. Per a tots els qui finalitzin hi haurà un soparet al recinte firal.
21.30h: Cantada d'Havaneres a càrrec del grup Arrels de la Terra Ferma, a la Plaça del Bon Consell, amb rom cremat per a tothom.
00h: Ball de nit al recinte firal amb l’espectacle i la marxa de les versions de la Gran Orquestra Saturno. A continuació, el gran concert! Amb Maritrini i Sussicarios! I finalitzarem la nit amb la sessió dels dj’s Littel & Massy.

Dissabte 10 d'agost:
11h: Cursa tradicional BTT “de la cadira”. Inscripcions a la botiga Essi erri fins al divendres 9 d’Agost.
17.30h: Campionat de Botifarra a la placeta d’Agustí. Inscripcions a l’Oficina de Turisme.
18h: Conferència "Defensa de la LLengua” a càrrec d’Elisenda Romeu presidenta de la Federació d’Organitzacions per la Llengua Catalana. Organitza l’Assemblea Nacional Catalana del Pallars Sobirà.
18.30h: Espectacle d’animació infantil Dançons, amb Carles Cuberes, al poliesportiu, amb xocolatada per a tothom.
19.30h: II Cursa vertical Crema Gintònic: sortida al pont de la central, amb una distància de 2,7 km i un desnivell de 500 m. Inscripcions a l’oficina de turisme. Preu: 8 € (inclou l’assegurança). Si t’agafa l’ombra, plega!!!
20h: Gran concert de Festa Major a càrrec de la magnífica Orquestra Cristian & Domenech.
22.30h: Correfoc i espectacle pirotècnic amb l’acompanyament de Kina Creu. Inici al final del passeig del riu, a la font de la roca.
00h: Inici d'una nit apostoflant: Començarem els primers balls de la nit al ritme de l’Orquestra Cristian & Domenech. A continuació, Gerard Quintana en concert dins la gira “Només és Rock&Roll”. En aquest directe, Gerard Quintana ens farà gaudir de la força i l’energia dels temes del seu nou disc i del retorn al rock dels seus orígens, amb les cançons més mítiques de Sopa de Cabra. Viu un dels quatre únics concerts que ofereix la banda en aquesta gira. I els més valents acabarem la nit amb una Sessió de Sickweekend.

Diumenge 11 d'agost:
11h: Espectacle Instruments Originals, a càrrec de Xavier Lozano, del programa de TV3 “No me les puc treure del cap”.
12.30h: Missa de fadrins a l'Església de Sant Vicenç.
13.30h: Ballada de Sardanes i dels Balls tradicionals d’Esterri, al Carrer Major: Ball Pla, Ball de Guapos, Ball de Bastons i l’Esquerrana, amb l’acompanyament de la Cobla Jovenívola d'Agramunt.
17h: Gran Final del concurs de botifarra, al Recinte Firal.
17.30h: VI Torneig de Bitlles “Esterri d'Àneu”, al Recinte Firal.
18h: III Torneig de Voleibol, al poliesportiu.
18.30h: Cinema infantil per a tota la canalla, a la quadra de casa Gassia.
20h: Ball de tarda al Recinte Firal amb el grup Delay's.
21h: Entrega dels premis de totes les activitats de Festa Major 2013.
21.30h: Sopar popular al Recinte Firal (venda dels tiquets el mateix diumenge).
22.30h: La pubilla de casa Gassia, l’Esperanceta, donarà la benvinguda als assistents i presentarà el concert de Feliu Ventura. Organitza l’Assemblea Nacional Catalana del Pallars Sobirà.
23.30h: Ball de Nit amb el grup Delay's.



Jueves 8 de agosto:
18h: Apertura de las inscripciones del Korre Kintos 2013, en la piscina municipal. Atención: ¡Para poderos inscribir, recoger la camiseta y participar en el Korre Kintos, tendréis que venir personalmente y con el DNI o el pasaporte para acreditar vuestra mayoría de edad! ¡Recordad que son inscripciones limitadas!
19.30h: Presentación de la novela "A dalt de la Duna Roja", de Núria Garcia Quera, con projección de vídeos y fotografías de Mali (África). Sinopsis: En un estilo fresco no exento de poesía, y en un fino sentido del humor que a menudo nos despierta una sonrisa, Quera construye una novela con Mali como principal escenario.
20h: Anochecer de Fiesta Mayor con Esperanceta. Sesión familiar. Visita teatralizada al Ecomuseo de Valls d'Àneu. Es necesario efectuar reserva previa ya que las plazas son limitadas.
23h: Noche de Fiesta Mayor con Esperanceta. Sesión picante. Visita teatralizada al Ecomuseo de Valls d'Àneu. Es necesario efectuar reserva previa ya que las plazas son limitadas.
00.30h: IX Carnaval de Vernao "Rock&Roll Star", en el recinto ferial, con los grupos “Alè d'euga" y "Majoni's & Woman", y los dj’s Littel & Massy. Premios al mejor grupo, a la mejor pareja o trío y al mejor disfraz individual. Los participantes deberán inscribirse en la barra.

Viernes 9 de agosto:
8.30h: Briefing para los participantes del I Raid Júnior Valls d'Àneu.
9h: Inicio del I Raid Júnior Valls d'Àneu. Inscripciones en la tienda Essi erri hasta el jueves 8 de Agosto.
16h: Fiesta de la espuma y juegos de agua para los niños, en el patio de la escuela. Traed utensilios para mojar.
17h: Partido de fútbol Solteros contra Casados (los divorciados pueden venir), en el Campo Municipal de Fútbol.
17.30h: Taller de bolos en la Cuadra de Casa Gassia del Ecomuseo.
19.30h: Korre Kintos, con la compañía de Kina Creu de Esterri d’Àneu. Inicio en el bar-restaurante El Gerber. Para todos los que finalicen habrá una cena en el recinto ferial.
21.30h: Cantada de Havaneras a cargo del grupo Arrels de la Terra Ferma, en la Plaza del Bon Consell, con ron para todos.
00h: Baile de noche en el recinto ferial con el espectáculo y la marcha de las versiones de la Gran Orquestra Saturno. A continuación, ¡el gran concierto! ¡Con Maritrini i Sussicarios! Y terminaremos la noche con la sesión de los dj’s Littel & Massy.

Sábado 10 de agosto:
11h: Carrera tradicional BBT “de la cadira”. Inscripciones en la tienda Essi erri hasta el viernes 9  de Agosto.
17.30h: Campeonato de Butifarra en la placita Agustí. Inscripciones en la Oficina de Turismo.
18h: Conferencia "Defensa de la LLengua” a cargo de Elisenda Romeu presidenta de la Federación de Organizaciones por la Lengua Catalana. Organiza la Asamblea Nacional Catalana del Pallars Sobirà.
18.30h: Espectáculo de animación infantil Dançons, con Carles Cuberes, en el polideportivo, con chocolate para todos.
19.30h: II Carrera vertical Crema Gintònic: salida del puente de la central, con una distancia de 2,7 km y un desnivel de 500 m. Inscripciones en la oficina de turismo. Precio: 8 € (incluye seguri). Si te pilla la sombra, ¡¡¡termina!!!
20h: Gran concierto de Fiesta Major a cargo de la magnífica Orquestra Cristian & Domenech.
22.30h: Correfoc y espectáculo pirotécnico con la compañía de Kina Creu. Inicio al final del paseo del río, en la fuente de la roca.
00h: Inicio de una noche "apostoflant": Comenzaremos los primeros bailes de la noche al ritmo de la Orquestra Cristian & Domenech. A continuación, Gerard Quintana en concierto dentro de la gira “Només és Rock&Roll”. En este directo, Gerard Quintana nos hará disfrutar de la fuerza y la energía de los temas de su nuevo disco y del retorno al rock de sus orígenes, con las canciones más míticas de Sopa de Cabra. Vive uno de los cuatro únicos conciertos que ofrece la banda en esta gira. Y los más valientes terminaremos la noche con una Sesión de Sickweekend.

Domingo 11 de agosto:
11h: Espectáculo Instruments Originals, a cargo de Xavier Lozano, del programa de TV3 “No me les puc treure del cap”.
12.30h: Misa de solteros en la Iglesia de Sant Vicenç.
13.30h: Baile de Sardanas y de los Bailes tradicionales de Esterri, en la Calle Mayor: Ball Pla, Ball de Guapos, Ball de Bastons y l’Esquerrana, con la compañía de la Cobla Jovenívola de Agramunt.
17h: Gran Final del concurso de butifarra, en el Recinto Ferial.
17.30h: VI Torneo de Bolos “Esterri d'Àneu”, en el Recinto Ferial.
18h: III Torneo de Voleibol, en el polideportivo.
18.30h: Cine infantil para todos los niños, en la cuadra de casa Gassia.
20h: Baile de tarde en el Recinto Ferial con el grupo Delay's.
21h: Entrega de los premios de todas las actividades de Fiesta Mayor 2013.
21.30h: Cena popular en el Recinto Ferial (venta dels tiquets el mismo domingo).
22.30h: La pubilla de casa Gassia, Esperanceta, dará la bienvenida a los asistentes y presentará el concierto de Feliu Ventura. Organiza la Asamblea Nacional Catalana del Pallars Sobirà.
23.30h: Baile de Noche con el grupo Delay's.



Thursday 8th August:
6pm: Opening of the inscriptions for Korre Kintos 2013, in the municipal swimming pool. Atention: To sign up, pick up the T-shirt and participate in Korre Kintos, you have to come personally and with your ID or passport to prove you are 18 or more! Remember these are limited inscriptions!
7.30pm: Presentation of the novel "A dalt de la Duna Roja", by Núria Garcia Quera, with a video and photographs from Mali (Africa) projection. Synopsis: With a fresh style but not without poetry, and with a tight humor sense which often make us smile, Quera builds a novel with Mali as main stage.
8pm: Festivities evening with Esperanceta. Family session. Theater visit to the Ecomuseum Valls d'Àneu. It is necessary to book in advances as inscriptions are limited.
11pm: Festivities night with Esperanceta. Spicy session. Theater visit to the Ecomuseum Valls d'Àneu. It is necessary to book in advances as inscriptions are limited.
12.30am: IX Summer Carnival "Rock&Roll Star", in the fairgrounds, with the groups “Alè d'euga" and "Majoni's & Woman",  and the dj’s Littel & Massy. Prices to the best group, the best couple or trio and the best individual costum. Participants may sign up in the bar.

Friday 9th August:
8.30am: Briefing to the participants of the I Raid Júnior Valls d'Àneu.
9am: Starting of the I Raid Júnior Valls d'Àneu. Inscriptions in the store Essi erri until Thursday 8th August.
4pm: Foam parti and water games for children, in the school playground. Bring your own stuff to wet.
5pm: Football game Single versus Married (divorced can also come), in the Municipal Football Field.
5.30pm: Bowling workshop in Quadra de Casa Gassia in Ecomuseum.
7.30pm: Korre Kintos, with the company of Kina Creu from Esterri d’Àneu. Starting at the bar-restaurant El Gerber. There will be a dinner in the fairgrounds to those who finish.
9.30pm: Sing of Havaneres by the group Arrels de la Terra Ferma, in Plaça del Bon Consell, amb rum for everyone.
12am: Night dance in the fairgrounds with the performance and the song versions by Gran Orquestra Saturno. Next, the great concert! With Maritrini i Sussicarios! And we'll end the night with a session by dj’s Littel & Massy.

Saturday 10th August:
11am: Traditional mountain bike race “de la cadira”. Inscriptions in the store Essi erri until Thursday 9th August.
5.30pm: Botifarra Championship in placeta d’Agustí. Inscriptions at the Tourist Office.
6pm: Conference "Defensa de la LLengua” by Elisenda Romeu, president of the Organizations Federation for the Catalan Language. Organized by Assemblea Nacional Catalana del Pallars Sobirà.
6.30pm: Children animation performance Dançons, with Carles Cuberes, at the sports building, with chocolate for everyone.
7.30pm: II Vertical Race Crema Gintònic: leaving from the Central's bridge, with a distance of 2.7km and a slope of 500 m Inscriptions at the Tourist Office. Price: 8 € (includes insurance). If shadow reaches you, just leave it!!!
8pm: Great Festivities concert by the wonderful Orquestra Cristian & Domenech.
10.30pm: Correfoc and fireworks performance with the company of Kina Creu. Starting and the river path, by the rock's fountain.
12am: Starting an "apostoflant" night: We'll start the first dances of the night with the rythm of Orquestra Cristian & Domenech. Next, Gerard Quintana in concert as part of the tour “Només és Rock&Roll”. In this live, Gerard Quintana will make us enjoy of the strength and energy of the singles from his new disc and the return to the rock of his origins, with the mitic songs by Sopa de Cabra. Live one of the for unique concerts the band offers on this tour. And the brave ones will end the night with a session by Sickweekend.

Sunday 11th August:
11am: Performace Instruments Originals, by Xavier Lozano, from the TV3 programme “No me les puc treure del cap”.
12.30pm: Singles Mass in the Church of Sant Vicenç.
1.30pm: Sardanes Dancing and the Typical Dances from Esterri, in Carrer Major: Ball Pla, Ball de Guapos, Ball de Bastons and Esquerrana, with the company Cobla Jovenívola from Agramunt.
5pm: Great Final of the Botifarra Championship, at the fairgrounds.
5.30pm: VI Bowling Tournament “Esterri d'Àneu”, at the fairgrounds.
6pm: III Volleyball Tournament, at the sports building.
6.30pm: Children cinema, in Quadra de casa Gassia.
8pm: Evening dance at the fairgrounds with the group Delay's.
9pm: Awards of all the activities from Festivities 2013.
9.30pm: Popular dinner at the fairgrounds (selling tickets on Sunday).
10.30pm: The heiress from casa Gassia, Esperanceta, will welcome the assistants and present the concert by Feliu Ventura. Organizes Assemblea Nacional Catalana del Pallars Sobirà.

11.30pm: Night Dance with the group Delay's.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada