dilluns, 19 d’agost del 2013

Àreu - Alins - Bosc de Virós

Pont de la Serradora d'Àreu destrossat després de les riudades del juny 
Pont de la Serradora d'Àreu destrossat després de les riudades del juny

La Torre de les Bruixes d'Alins

Vistes en direcció Ainet de Besan des de la Torre de les Bruixes 
Alins

Ermita de Sant Quir

Vistes en direcció Àreu des de la Torre de les Bruixes

Arbre al Bosc de Virós 
Afegeix la llegenda

Ermita de Sant Lliser

Diumenge, aprofitant que va fer un dia esplèndid, com a mínim al matí, vam decidir anar a visitar la Serradora d'Àreu. Per la nostra sorpresa, uns dels ponts que van caure a Àreu durant les riuades del juny va ser aquest, de manera que era inaccessible, i per tant, no es podia visitar. Xafat el plan, vam decidir passejar des d'Alins fins a la Torre de les Bruixes, un colomar dalt un petit turó que permet gaudir d'unes magnífiques vistes al poble i el seu voltant. A continuació, vam endinsar-nos pel Bosc de Virós per visitar l'Ermita de Santes Creus, passant per les Bordes de Buiro, i ja de tornada, desviar-nos cap a les Bordes de Virós i l'Ermita de Sant Lliser. Llàstima que a la tarda es va espatllar molt el temps.

El domingo, aprovechando que hizo un día espléndido, por lo menos durante la mañana, decimos ir a visitar el Aserradero de Àreu. Para nuestra sorpresa, unos de los puentes que había caído en Áreu durante las riadas de junio fue éste, de modo que era inaccesible, y por lo tanto, no se podía visitar. Chafado el plan, decidimos pasear desde Alins hasta la Torre de las Brujas, un palomar sobre una pequeña colina que permite disfrutar de unas magníficas vistas del pueblo y de su alrededor. A continuación, nos adentramos en el Bosque de Virós para visitar la Ermita de Santes Creus, pasando por las Bordas de Buiro, y ya de vuelta, desviarnos hacia las Bordas de Virós y la Ermita de Sant Lliser. Lástima que por la tarde empeoró mucho el tiempo.


Last Sunday, taking into account the wonderful weather, at least during the morning, we decided to visit the Sawmill in Àreu. To our surprise, one of the bridges that was destroyed during the floods last june was this one, so it was inaccessible, therefore, we could not visit it. Ruined the plan, we decided to walk from Alins to the Witches Tower, a pigeon house on a small hill that lets you enjoy the magnificent views to the village and its surroundings. Next, we went into the Virós Forest to visit the Hermitage of of Santes Creus, passing by the Buiro Huts, and on the way back, we took the track to Virós Huts and the Hermitage of Sant Lliser. It was a pity that the weather turn bad in the afternoon.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada