diumenge, 11 d’agost de 2013

A dalt de la Duna Roja

El llibre A dalt de la Duna Roja de Núria Garcia Quera es presentarà el proper 15 d'agost a les 19h a l'Ajuntament de Gerri de Sal. En aquesta insòlita presentació-conferència se succeeixen lectures de paràgrafs i poesies que apareixen al llibre, vídeos i fotografies de Mali, anècdotes de la relació de l’autora amb aquest país i, també, músiques i objectes que ens remeten als poblats més remots de la sabana africana. Tot plegat fa viure al públic durant una hora l’ambient de la novel·la. Després hi haurà una mica de col·loqui.

El libro A dalt de la Duna Roja de Núria Garcia Quera se presentará el próximo 15 de agosto a las 19h en el Ayuntamiento de Gerri de la Sal. En esta insólita presentación-conferencia se suceden lecturas de párrafos y poesías que aparecen en el libro, vídeos y fotografías de Mali, anécdotas de la relación de la autora con este país y, también, músicas y objetos que nos remiten a los poblados más remotos de la sabana africana. Todo ello hace vivir al público durante una hora el ambiente de la novela. Después habrá un poco de coloquio.

The book A dalt de la Duna Roja by Núria Garcia Quera will be presented on August 16th at 7pm in the Town Hall of Gerri de la Sal. This unusual presentation-conference is about reading paragraphs and poems that appear in the book, videos and photos of Mali, anecdotes about the author's relationship with this country and also music and items that lead us to the most remote villages of the African savannah. All of this experience to the public the atmosphere of the novel for an hour. Then there will be some discussion.