dilluns, 5 d’agost del 2013

Ens trobem al Portarró!

El Portarró és el coll on s'uneixen les dues valls principals del Parc Nacional, la de Ribera de Sant Nicolau i la de l'Escrita, cadascuna amb els seus trets principals però molt unides per la història. Allí us trobareu amb els companys de la comarca veïna. L'activitat començarà a Espot el proper 21 d'agost a les 9h i durarà tot el dia. El preu és de 14€ (mínim 5 persones) i de 9€ per menors de 12 anys i jubilats.

El Portarró es el cuello donde se unen los dos valles principales del Parque Nacional, el de Ribera de Sant Nicolau y el de la Escrita, cada uno con sus rasgos principales pero muy unidos por la historia. Allí os encontraréis con los compañeros de la comarca vecina. La actividad comenzará en Espot el próximo 21 de agosto a las 9h y durará todo el día. El precio es de 14€ (mínimo 5 personas) y de 9€ para menores de 12 años y jubilados.


Portarró is the neck where the two main valleys in the National Park meet, the Valley of Ribera de Sant Nicolau and the Valley Escrita, each with its main characteristics but so together through history. There you'll find colleagues from the neighbour region. The activity will start in Espot next 21st August at 9am and will last all day. The price is 14€ (minimum 5 people) and 9€ for children under 12 and retired.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada