diumenge, 28 de juliol del 2013

Arbres centenaris


Aquesta activitat tindrà lloc el proper 31 de juliol a les 9h i s'iniciarà a la Casa del Parc Nacional a Espot. Darrera un arbre i la seva ombra sempre s’amaga una història apassionant. En aquesta activitat es descobriran alguns dels arbres més sorprenents de les nostres valls i els paisatges que els envolten en ple estiu. La sortida recorre un itinerari de dia sencer (mínim 5 persones) i té un preu de 13€, i de 9€ pels menors de 12 anys i jubilats.

Esta actividad tendrá lugar el próximo 31 de julio a las 9h y se iniciará en la Casa del Parque Nacional en Espot. Detrás de un árbol y su sombra siempre se esconde una historia apasionante. En esta actividad se descubrirán algunos de los árboles más sorprendentes de nuestros valles y los paisajes que los rodean en pleno verano. La salida recorre un itinerario de día entero (mínimo 5 pesonas) y tiene un precio de13€, y de 9€ para los menores de 12 años y jubilados.

This activity will be held next 31 July at 9am and will start from the National Park's House in Espot. Behind a tree and its shadow there's always a hidden wonderful story. In this activity some of the most surprising trees from our valleys and the summer landscapes around us will be discovered. The outing reaches a whole day route (5 people minimum) and it costs 13€, and 9€ to children under 12 and retired.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada