dijous, 18 de juliol de 2013

El Pallars Sobirà a Lleida al DiaI el mateix dia que el Pallars Sobirà apareixia al Cafeïna, també apareixia a Lleida al Dia, on van parlar dels atractius del Pallars, però també de la Noguera Pallaresa, tant dels avantatges que ens aporta especialment en els esports d'aventura, com dels problemes causats per les riuades. Com sempre, us deixem el vídeo per tal que pugueu veure'l.

Y el mismo día que el Pallars Sobirà aparecía en el Cafeïna, también aparecía en Lleida al Dia, donde hablaron de los atractivos del Pallars, pero también de la Noguera Pallaresa, tanto de las ventajas que nos aporta especialmente en los deportes de aventura, como de los problemas causados por las riadas. Como siempre, os dejamos el vídeo para que podáis verlo.

And the same day Pallars Sobirà was appearing on Cafeïna, it also appeared on Lleida al Dia, where they talked about Pallars' attractions, but also about Noguera Pallaresa, talking from the advantages that it gives to us specially in adventure sports, to the problems caused by floods. As usual, we share the video so that you can watch it.