dijous, 18 de juliol de 2013

El Pallars il·lumina Catalunya

No us podeu perdre aquesta exposició a l'Arxiu Comarcal del Pallars Sobirà (C/ Joaquim Sostres s/n, Sort) que s'inaugurarà demà 19 de juliol a les 19.30h i que celebra els 100 anys de l'energia hidroelèctrica. Es tracta d'una exposició històrica i tècnica que mostra com el creixement i la diversificació industrial de Barcelona i Catalunya van ser possibles gràcies a la introducció d’avenços tècnics en la producció d’electricitat i l’explotació hidroelèctrica del Pallars. Podreu visitar-la fins el 8 de setembre.

No os podéis perder esta exposición en el Arxiu Comarcal del Pallars Sobirà (C/ Joaquim Sostres s/n, Sort) que se inaugurará mañana 19 de julio a las 19.30h y que celebra los 100 años de la energía hidroeléctrica. Se trata de una exposición histórica y técnica que muestra como el crecimiento y la diversificación industrial de Barcelona y Cataluña fueron posibles gracias a la introducción de avances técnicos en la producción de electricidad y la explotación hidroeléctrica del Pallars. Podréis visitarla hasta el 8 de septiembre.

You can't miss this exposition in Arxiu Comarcal del Pallars Sobirà (C/ Joaquim Sostres s/n, Sort), which will be opened tomorro 19th July at 7.30pm and that celebrates the 100 years of the hydroelectric power. It's an historical and technical exhibition which shows how the growth and the industrial diversification in Barcelona and Catalonia were possible thanks to the introduction of technical progress in the electricity production and the hydroelectric explitation in Pallars. You can visit it until 8th September.