dilluns, 22 de juliol del 2013

Esbaiola't 2013


Esbaiola't, 6è Festival de Teatre de les Valls d'Àneu, que durarà del 26 al 28 de juliol, és un festival per tota la família i que comptarà amb 14 companyies i 17 espectacles de diferents temàtiques: circ, teatre, jocs, titelles i comediants es donen cita a Esterri d’Àneu per omplir els carrers de rialles i bon humor. Aprofitem per compartir el calendari!

Esbaiola't 6º Festival de Teatro de las Valls d'Àneu, que durará del 26 al 28 de julio, es un festival para toda la familia y que contará con 14 compañías y 17 espectáculos de diferentes temáticas: circo, teatro, juegos, títeres i comendiantes se dan cita en Esterri d'Àneu para llenar las calles de sonrisas y buen humor. ¡Aprovechamos para compartir el calendario!

Esbaiola't, 6th Theatre Festival in Valls d'Àneu, which will last from 26th to 28th July, is a family festival that will count with 14 companies and 17 performances of different types: circus, theatre, games, puppets and comedians that will be in Esterri d'Àneu to fill the streets with laughs and good humor. We take this opportunity to share the calendar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada