diumenge, 14 de juliol del 2013

Cadena humana a la Pica d'Estats

S'està preparant una cadena humana de mil persones a la Pica d'Estats (3.143m), el cim més alt de Catalunya, pel proper 24 d'agost. Aquest objectiu forma part del pla de suport a la iniciativa de Via Catalana cap a la independència. Encara s'esta preparant el dispositiu tècnic i de seguretat però de cara a la setmana vinent ja hi haurà un plantejament més clar per aquells que s'hi vulguin apuntar.

Se está preparando una cadena humana de mil personas a la Pica d'Estats (3.143m), el pico más alto de Cataluña, para el próximo 24 de agosto. Este objetivo forma parte del plan de soporto de la iniciativa de Via Catalana hacia la independencia. Aún se está preparando el dispositivo técnico y de seguridad pero de cara a la semana que viene ya habrá un planteamiento más claro para aquellos que se quieran apuntar.

A human chain of one thousand people is being prepared in Pica d'Estats (3,143m), the highest peak in Catalonia, next 24th August. The aim is part of the suport plan to the iniciative of Via Catalana to the independence. The technical and security devices are still being prepared but there will be a more clear approach next week, so that people can join it.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada