diumenge, 28 de juliol del 2013

Fem de pastors


Aquesta activitat permet conèixer una mica millor l'ofici de pastor, gràcies a un guia interpretador i als pastors de la vall. Amb el sarró, el ganxo i el paraigua s'anirà cap a les saleres del Montsent, lloc on es dóna la sal a les ovelles de la ramada. Podreu gaudir-la fins al 31 d'agost a partir de les 9h. Hi trobareu més informació a l'Ecomuseu dels Pastors de la Vall d’Àssua, a Llessui (973 621 798).

Esta actividad permite conocer un poco mejor el ofici de pastor, gracias a un guía interpretaor y a los pastores del valle. Con el zurrón, el gancho y el paraguas se irá hacia los salares del Montsent, lugar donde se da la sal a las ovejas de la manada. Podréis disfrutarla hasta el 31 de agosto a partir de las 9h. Encontraréis más información en el Ecomuseo de los Pastores de Vall d'Àssua, en Llessui (973621798).

This activity allows you to know a little better the job of shepherd through an interpreter guide and the shepherds of the valley. With the bag, a hook and an umbrella you will go towards Montsent's salt flats, where salt is given to sheep of the flock. You can enjoy it until August 31 from 9am. You will find more information on the Shepherd's Ecomuseum  from Vall d0Àssua in Llessui (0034 973 621 798).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada