dimarts, 4 de setembre del 2012

Càsting 2a temporada de Gran Nord


El proper divendres 7 de setembre el saló d'actes de l'Ajuntament de Sort acollirà el càsting d'extres per la segona temporada de la sèrie de TV3 Gran Nord. Cerquen homes i dones d'entre 18 i 70 anys per gravar diverses seqûències de la temporada. Els interessats s'hauran de presentar a les oficines de l'Ajuntament (C/ Carles Pol i Aleu, 13) de 10h a 20h amb una fotocòpia del DNI i el número d'afiliació a la Seguretat Social.

El próximo viernes 7 de septiembre el salón de actos del Ayuntamiento de Sort acogerá el cásting de extras para la segunda temporada de la serie de TV3 Gran Nord. Buscan hombres y mujeres de entre 18 y 70 años para grabar diferentes secuencias de la temporada. Los interesados deberán presentarse en las oficinas del Ayuntamiento (C/ Carles Pol i Aleu, 13) de 10h a 20h con un fotocopia del DNI y el número de afiliación a la Seguridad Social.

Next Friday 7th September the City Hall of Sort will host the extras casting for the second season of the serie on TV3 Gran Nord. They are looking for men and women between 18 and 70 years to record multiple streams of this season. Interested people must go to the offices of the City Hall (C / Carles Pol i Aleu, 13) from 10am to 8pm with a photocopy of your ID number and the membership of the Social Security system.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada