dijous, 14 de juny del 2012

El Bus del Parc

El Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici (+info) tornarà a posar en marxa el servei de bus entre el Pla de l'Ermita i Espot passant pel Port de la Bonaigua a partir del 21 de juny i fins al 30 de setembre. D'aquesta manera s'uneixen tres de les comarques que envolten el parc. 
Com a novetat, enguany els horaris d'aquest servei s'han coordinat amb les línies regulars d'autobusos que uneixen la zona amb Lleida i Barcelona.

Estany de Sant Maurici
El Parque Nacional de Aigüestortes y Estany de Sant Maurici (+info) volverá a poner en marcha el servicio de bus entre el Pla de l'Ermita y Espot pasando por el Puerto de la Bonaigua a partir del 21 de junio y hasta el 30 de septiembre. De esta manera se unen tres de las comarcas que rodean el parque. 
Como novedad, este año los horarios de dicho servicio se han coordinado con las líneas regulares de autobuses que unen la zona con Lleida y Barcelona.

The National Park Aigüestortes i Estany de Sant Maurici (+info) will launch the bus service between Pla de l'Ermita and Espot through Port de la Bonaigua from 21st June to 30th September. This will join three of the regions surrounding the park. 
New this year the timetable of this service has been coordinated with the regular bus lines that connect the area with Lleida and Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada