dimarts, 19 de juny del 2012

Festa Major i Falles d'Isil 2012

La Festa Major d'Isil comença divendres 22 de juny i dura fins diumenge 24 de juny. Al llarg de la celebració es realitzen activitats molt diverses i per tota la família. 
Les Falles d'Isil és una de les festes més importants de la zona. La baixada de falles es fa per la revetlla de Sant Joan, dissabte 23 de juny, en el marc d'aquesta gran festa.

Església d'Isil
La Fiesta Mayor de Isil empieza el viernes 22 de junio y dura hasta el domingo 24 de junio. A lo largo de la celebración se realizan actividades muy diversas y para toda la familia.
Las Fallas de Isil es una de las fiestas más importantes de la zona. La bajada de antorchas se hace durante la verbena de San Juan, el sábado 23 de junio, dentro del programa de esta gran fiesta. 

Isil's Festival begins on Friday 22nd June and lasts until Sunday 24th June. A very wide range of activities, some for the whole family, are made during this celebration.
Falles d'Isil is one of the most important festivals in the area. The torch downhill is made during St John's Eve, on Saturday 23rd June, as part of this great festival.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada