divendres, 8 de juny del 2012

IX Cuita el Sol


Església d'Àreu
Cuita el Sol és una popular cursa d'alta muntanya que consisteix en pujar una milla vertical al Monteixo, abans l'ombra no atrapi els participants. Aquesta edició es farà el dissabte 9 de juny a Àreu (+info).
A part de la cursa esportiva, es faran diferents activitats (mercat de productes tradicionals, una exhibició de gossos pastor, un ball popular…) durant tot el dia.

Cuita el Sol es una popular carrera de alta montaña que consiste en subir una milla vertical al Monteixo, antes que la sombra alcance a los participantes. La próxima edición se celebrará el sábado 9 de junio en Àreu (+info). 
Aparte de la carrera deportiva, se realizarán diferentes actividades (mercado de productos tradicionales, exhibición de perros pastor, baile popular...) durante todo el día.

Cuita el Sol is a popular high mountain race that involves climbing a vertical mile in Monteixo, before the shadow reaches the runners. The next edition will take place on Saturday 9th June in Àreu (+info). 
Besides the sport race, different activities (traditional products market, sheepdog exhibition, popular dance...) will take place all day long.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada