divendres, 20 de juliol del 2012

JAM Pallars 2012, el Festival


Després d'introduir una mica la setmana prèvia al festival, avui parlarem del cap de setmana que engloba el Festival, que com ja sabeu, el P.S.: Go! n'ha estat el patrocinador.

El tret de sortida va tenir lloc divendres a quarts d'onze de la nit, quan el Còmic Jordi va començar amb uns quants acudits i una història sobre la Caputxeta Vermella, una mica pujada de to, però molt divertida. L'estona es va acompanyar de rom cremat i del nostre Eugenio personal. Després va ser una nit de DJ i d'amics, molt acollidora i encantadora.

Dissabte a la tarda es va organitzar un taller de globoflèxia per nens i adults, que va acabar amb una xocolatada amb coca davant del local de joves. Ja a la nit, la festa es va animar amb l'arribada de la batukada Republi-k de l'Avern i ben aviat va començar a tocar el grup viladecanenc de La Sabandija, que van estar molt divertits i simpàtics. Posteriorment, va tornar la batukada, per donar pas a Rumb al Bar, que va captivar-nos amb la seva rumba. Finalment, després de tornar a sentir la batukada per última vegada, el DJ va tornar a punxar fins que va sortir el sol.

Diumenge, vam rematar el festival amb un dinar popular amb tots els participants, amics i gent del poble. Sense dubte, es van superar les expectatives!



Después de introducir un poco la semana previa al festival, hoy hablamos del fin de semana que engloba el Festival, que como ya sabéis, P.S.: Go! ha sido el patrocinador.


El inicio de la fiesta fue el viernes hacia las once de la noche, cuando el Còmic Jordi comenzó con unos cuantos chistes y una historia sobre Caperucita Roja, un poco subida de tono, pero muy divertida. El rato se acompañó de ron "cremat" y de nuestro Eugenio personal. Después fue una noche de DJ y amigos, muy acogedora y encantadora.


El sábado por la tarde se organizó un taller de globoflexia para niños y adultos, que terminó con una chocolatada y bizcocho delante del local de jóvenes. Ya por la noche, la fiesta se animó con la llegada de la batukada Republi-k de l'Avern y pronto comenzó a tocar el grupo viladecanense de La Sabandija, que resultaron muy divertidos y simpáticos. Posteriormente, volvió la batukada, para dar paso a Rumb al Bar, que nos captivó con su rumba. Finalmente, después de volver a escuchar la batukada por última vez, el DJ volvió a pinchar hasta que salió el sol.

El domingo, rematamos el festival con un almuerzo popular con todos los participantes, amigos y gente del pueblo. ¡Sin duda, se superaron las expectativas!







After introducing a little week the previous week to the festival, today we write about the Festival's weekend, which, as you know, was promoted by  P.S.: Go!.


It all started on Friday around 11pm, when Còmic Jordi began with some jokes and a funny story about Little Red Riding Hood, which was a bit spicy. The moment was accompanied of "cremat" rum and our personal Eugenio. After, it was a night of DJ and friends, very cozy and charming.


On Saturday afternoon, a balloon twisting workshop was organized for children and adults, and ended with some chocolate and pie in front of the youth local. Later at night, the party was encouraged by the arrival of batukada Republi-k de l'Avern and La Sabandija from Viladecans, who were funny and cute. Then batukada appeared again, to welcom Rumb al Bar, who captivated us with their rumba. Finally, after listening to batukada for the last time, the DJ was back to play music until sunrise.


On Sunday, the festival ended with a popular lunch with all the participants, friends and villagers. There is no doubt that expectations were exceeded!






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada