dilluns, 2 de juliol de 2012

Fira del Ferro

La 3a edició de la Fira del Ferro Pirinenc tindrà lloc a Alins (+info) de divendres 6 a diumenge 8 de juliol. En aquesta fira hi participaran nombrosos forjadors artesans i hi haurà una àmplia varietat d'activitats lligades a la forja i l'explotació del ferro a la Vall Farrera. També hi haurà concerts, exposicions i una fira de productors locals. 

Alins
La 3ª edición de la Feria del Hierro Pirenaico tendrá lugar en Alins (+info) del viernes 6 al domingo 8 de julio. En esta feria participarán numerosos forjadores artesanos y habrá una amplia variedad de actividades relacionadas con la forja y la explotación del hierro en Vall Farrera. También habrá conciertos, exposiciones y una feria de productores locales.

The 3rd edition of the Pyrenean Iron's Fair will take place in Alins (+info) from Friday 6th to Sunday 8th July. Numerous blacksmith will participate in this fair and there will be a wide variety of activities related to the forge and iron mining in Vall Farrera. There will also be concerts, exhibitions and a local producers' fair.