dimarts, 26 de març del 2013

Natura viva



Arriba la primavera i amb ella, la vida a la muntanya desperta del llarg i dur hivern. Els animals i les plantes comencen un any natural mentre les muntanyes canvien el mantell pels primers verds. És per això que el Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici organitza una sortida des d'Espot el proper 29 de març durant tot el dia. El preu és de 13€ pels adults i de 9€ pels menors de 12 anys i jubilats. Podeu reservar amb antel·lació trucant a la Casa del Parc Nacional d'Espot (973 62 40 36).

Llega la primavera y con ella, la vida en la montaña despierta del largo y duro invierno. Los animales y las plantas comienzan un año natural mientras las montañas cambian el manto por los primeros verdes. Es por ello que el Parque Nacional de Aigüestortes y Estany de Sant Maurici organiza una salida desde Espot el próximo 29 de marzo durante todo el día. El precio es de 13€ para los adultos y de 9€ para los menores de 12 años y jubilados. Podéis reservar con antelación llamando a la Casa del Parque Nacional de Espot (973 62 40 36).

Spring is here and with it, life in the mountains wakes up after a long hard winter. Animals and plants begin a calendar year while the mountains change the mantle by the first green. That's why the National Park of Aigüestortes i Estany de Sant Maurici organizes an all day activity from Espot on 29th March. The price is 13€ for adults and 9€ for children under 12 and retired. You can book in advance by calling the National Park House in Espot (0034 973 62 40 36).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada