dimarts, 26 de març del 2013

Aviem el bestiar

El proper dissabte 30 de març es realitzarà una sortida de mig dia que s'iniciarà a Llessui per aviar el bestiar. Durant els mesos de fred les ovelles pasturen pels prats al voltant del poble. El pastor cada dia les ha de treure al matí i guardar-les a la tarda. Ajuda a aviar el bestiar!
El preu és de 6€ per adults i de 5€ per nens menos de 12 anys i jubilats. Les reserves es poden realitzar al Centre d'Informació de Llessui (973 62 17 98).


El próximo sábado 30 de marzo se realizará una salida de medio día que comenzará en Llessui para soltar al ganado. Durante los meses de frío las ovejas pastan por los prados de alrededor del pueblo. El pastor cada día las tiene que sacar por la mañana y guardarlas por la tarde. ¡Ayuda a soltar el ganado!
El precio es de 6€ para los adultos y de 5€ para ninños menores de 12 años y jubilados. Las reservas se pueden realizar en el Centro de Información de Llessui (973 62 17 98).


On Saturday 30 March there will be a half day outing starting in Llessui for poultry livestock. During the cold months the sheep graze in the meadows around the town. The shepherd should take them out every day in the morning and keep them in the afternoon. Help poultry livestock!
The price is 6€ for adults and 5€ for children under 12 years and retired. Reservations can be made ​​at the Information Centre of Llessui (0034 973 62 17 98).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada