dijous, 20 de juny del 2013

Riuades al Pallars Sobirà

Ara que ja ha passat el més fort de la riuada, tot i els desperfectes, us volem animar a passar aquest pont de Sant Joan al Pallars Sobirà! Penseu que s'hi pot fer tot el que tinguessis planejat fer! I el riu és digne de ser fotografiat amb el cabal que hi baixa!

En els propers posts compartirem amb vosaltres les diverses alternatives que teniu, però de ben segur, trieu la que trieu, passarem una revetla de  Sant Joan inolvidable!!

D'altra banda, volem compartir amb vosaltres algunes de les imatges d'aquests dies. La primera és el riu Noguera Pallaresa al seu pas per Sort. La segona, en canvi, és del camí que duu al mateix riu tres km més avall, a Montardit de Baix. Tingueu en compte que aquestes imatges són de fa dos dies, del 18 de juny! Imatges de la Isabel de Montardit



Ahora que ya ha pasado lo más fuerte de la riada, a pesar de los desperfectos, os queremos animar a ¡pasar este puente de San Juan en el Pallars Sobirà!¡ Pensad que se puede hacer todo lo que tuviérais planeado hacer! ¡Y el río es digno de ser fotografiado con el caudal que baja!

En los próximos posts compartiremos con vosotros las diversas alternativas que tiene, pero seguro, elijáis la que elijáis, ¡pasaréis una verbena de San Juan inolvidable!

Por otra parte, queremos compartir con vosotros algunas de las imágenes de estos días. La primera es el río Noguera Pallaresa a su paso por Sort. La segunda, en cambio, es del camino que lleva al mismo río tres kilómetros más abajo, en Montardit de Baix. ¡Tened en cuenta que estas imágenes son de hace dos días, del 18 de junio! Imágenes de Isabel de Montardit



Now that the flood is gone, despite the damage, we encourage you to spend next Sant Joan's holiday in Pallars Sobirà! Think you can do everything you had planned to do! And the river is worthy of being photographed with the flow down!

In the next posts we will share with you the various options you have, but surely, whatever you choose, you'll have an unforgettable Sant Joan's Eve!

Moreover, we want to share with you some of the images of these days. The first is the river Noguera Pallaresa in Sort. The second, however, is the way that leads to the same river three kilometres below, in Montardit de Baix. Note that these images are from two days ago, on June 18! Images by Isabel from Montardit

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada