dimecres, 15 de maig de 2013

alBOOM de la PRIMAVERA


Vols millorar la composició de les fotografies de natura? Vols aprendre els aspectes tècnics més bàsics de la fotografia de paisatge? T’agrada sentir l'energia de la primavera? Et proposem un cap de setmana d’excursions i fotografia apte per a tots els nivells i tipus de càmares. Passejades, explicacions, pràctica, jocs de nit i llums, etc., ens esperen en un cap de setmana vital de natura.

¿Quieres mejorar la composición de las fotografías de naturaleza? ¿Quieres aprender los aspectos técnicos más básicos de la fotografía de paisaje? ¿Te gusta sentir la energía de la primavera? Te proponemos un fin de semana de excursiones y fotografía apto para todos los niveles y tipos de cámaras. Paseos, explicaciones, práctica, juegos de noche y lámparas, etc., nos esperan en un fin de semana vital de naturaleza.

Want to improve the composition of the photography of nature? Want to learn the most basic technical aspects of landscape photography? Do you like feeling the energy of the spring? We offer you a weekend of hiking and photography suitable for all levels and types of cameras. Walking, explanations, practice, night and light games, etc.., We expect a weekend of vital nature.